ze radiola tim

Saznajte malo više o našoj istoriji

ZR Tim je osnovan juna 2016. godine, gde je na samom početku imao već zapažene rezultate na domaćim, i svetskim takmičenjima.

Mi u ZR timu imamo cilj, ne samo da treniramo dobre takmičare već i da obrazujemo decu i mlade ljude o pravoj filozofiji i duha điu đice.

ZR tim predvodi majstor crnog pojasa 4 stepena, student majstora Karlosa Grejsi Jr. , Žoze Olimpio da Rocha Neto, poznatiji kao “Ze Radiola”(desno)

Ze Radiola, profesor i osnivač ZR Asocijacije, dobio je svoj crni pojas 2001. godine od svog majstora Karlosa Grejsi Jr.

ZR Tim Srbija - Beograd

ZR tim u Srbiji radi od decembra 2016. godine i osnivač je Marko Gucu (levo), ljubičasti pojas četvrtog stepena majstora Maksa Karavalja – jednog od najboljih učenika majstora Ze Radiole, profesionalni mma borac, apsolvent na Fakultetu Sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, bivši reprezentativac Srbije u mma borilačkom sportu, grepplingu i combat wrestling-u. 

Osvajač mnogobrojnih medalja i odličija u zemlji i inostranstvu : ADCC 2012 šampion -65kg, Državni šampion bjj 2016, Požarevac BJJ zlato 2016, Svetski Kup Ukrajna 2016 srebro-70kg, Svetski Kup Srbija, srebro -70kg, Submssao BJJ Nemačka bronza 2018, EDMASS Grappling šampion -70kg 2019, Vršac Open zlato -80kg 2019..

Brazilskom điu đicom se bavi od 2010. godine.

Naše osnovne vrednosti

Naš cilj 

Da svakoga naučimo brazilskom điu đicom, vrednujući ljudsko biće i ojačavajući potencija koji postoji kod svakog od naših učenika.

Naša vizija

Podeliti našu điu đicu sa svakim delom sveta

Naše vrednosti 

Sve što je iskreno, što je pošteno, što je čisto, što je lepo, i sve što je iz dobre namere, ako ima neka vrlina, mi ćemo uložiti svoj trud u nju. 

Naši prijatelji o ZR Timu

Bjj na vrhuncu trener dobar, uslovi za trening vrhunski. Mentor da ne govorimo mnogo.
Rezultati pričaju za sebe.

Vladimir Ilić
NLP Trener
Trener se posvećuje svakome i ostali polaznici su saradljivi. Dobra su zagrevanja što je bitno u sprečavanju povreda. Puno vremena se izdvaja za praktične vežbe. Atmosfera je odlična.​
Milica Vlajčić
Dipl. matematičar, profesional model i cosplay-er
Najbolji klub, trener i ekipa. Preporučio bih svakome ko želi da proba brazilsku điu đicu!
Darko Ivić
Glumac
Translate »