Serbian Grappling Cup 2020

Završen i šesti po redu Serbian Grappling Cup u Kuli. Naš tim je ovog puta ima 5 takmičara. Kosta, Matija i Branko po prvi put na grappling takmičenju. Iako je situacija sa COVID-19 izuzetno ozbiljnja, takmičenje u Kuli je imalo izuzetnu konkurenciju i veliki broj takmičara. Kosta je na svom prvom takmičenju uzeo bronzanu medalju, dok Branko i Matija nisu uzeli medalje ovog puta. Drugu medalju, ovog puta srebrnu uzima Anđela. Prvu borbu ekspresno dobija polugom na ruci – Amerikanom, dok u finalu gubi na bodove. Naš trener se takođe takmičio ali gubi borbu na bodove od domaćeg borca iz Kule. 

Portal “U Klinču” se potrudio da podeli ceo događaj putem njihovog youtube kanala. Možete pogledati na sledećim linkovima : 

Borilište 1 i 2 (Anđela, Branko) : https://www.youtube.com/watch?v=Xy7PVxMkmpI&t=1517

Borilište 3 i 4 (Kosta, Matija, Marko) : https://www.youtube.com/watch?v=X02U_TLb940

I pored teške situacije sa virusom COVID-19 i zabranom publike, organizatori nisu popustili po pitanju kvaliteta takmičenja, kao i uvek svako takmičenje je sve bolje i bolje.  Sledeće takmičenje očekujemo još bolje i naš tim u još većem broju! Hvala organizatorima na oličnom takmičenju! 

Više slika možete pogledati na facebook stranici “U Klinču” : https://www.facebook.com/pg/uklinchu/photos/?ref=page_internal

Kao i na stranici Constrictor Fighting team-a : https://www.facebook.com/pg/constrictorfightteam/photos/?tab=album&album_id=10164626956620338&ref=page_internal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »