Svake godine pred samu novu godinu održimo novogodišnji trening. Do sada do je bio open mat (dan otvorenih vrata - sparinzi, otvoreno za sve klubove) , dok ove godine smo rešili da to bude malo drugačije. Ove godine napravili smo novogodišnji trening koji smo držali zajedno sa našim najmlađim članovima! Trening je bio podeljen na dva dela : Igre i graduacija. U prvom delu imali smo pet igara gde smo svi zajedno uživali u njima.

U drugom delu imali smo graduaciju za sve članove, za decu i odrasle. Na graduacionom delu, dobijaju se crtice/trakice (stripes) ili pojasevi.

Svoje prve crtice na belim pojasevima, dobili su Vasa i Konstantin, dok je Maša dobila 2 crtice i sada ima 4 na belom pojasu! Vuk i Aleksa su takođe dobili svoej prve crtice na svojim sivim pojasevima. Takođe imamo i dva nova dečija pojasa : Hana Vučković - Sivo beli pojas Pavle Ristić - Žuto beli pojas Ovog puta dodelili smo i prvi zeleno beli pojas u klubu našem Urošu N. ! Od odraslih Aca je dobio svoju prvu crticu na belom pojasu, dok su Vukan i Matija takođe dobili jednu crticu na svojim obojenim pojasevima.

Ovde možete pogledati malu galeriju sa treninga. 

Čestitamo svima koji su dobili pojaseve i crtice! Naravno, onaj ko nije dobio, ne znači da je nešto manje napredovao.

Sve u svoje vreme 🙂