Programi

Fundamental program

ZR TEAM Fundamentals Program podučava ove osnovne principe efikasne borbe pojedinaca poput vas. Njegova struktura sažima ogromnu raznolikost brazilskog Jiu-Jitsu-a u osnovne fundamentalne poteze …

Dečiji program

Ovaj program je namenjen za naše najmlađe. Kreiran je kako bi deci od uzrasta 4-11 godina obezbedio okruženje koje im obogućava da dožive i razumeju osnovne vrednosti poput fokusa, discipline..

No gi program

ZR TEAM Nogi program nudi pridošlicama i iskusnim grapplerima priliku da uživaju u iskustvu treninga bez kimona. Osnovna razlika, nedostatak gi i samim tim..

Napredni program

Programska struktura ZR TEAM-a definiše tri glavne faze razvoja učenika: Program za osnove, Napredni program. Ove faze ukazuju na različite nivoe..

program samoodbrane

Pored svih programa koje nudimo za odrasle, tu je i specifičan program samoodbrane osmišljen za devojke/žene kako bi se upoznale s umetnošću brazilske điu-đice. Kao borilačka veština osmišljena da omogući slabijima da pobede jače, BJJ savršeno odgovara ženama koje su zainteresovane da nauče kako da se zaštite..

Translate »